SV: Viktigt meddelande till alla medlemmar på Landgången
« Svar #30 skrivet: 22 februari 2019, 10:13:39 »
Edge är inte det ett kryssningsfartyg!?  :P

Är det utseendet på stäven som är problemet eller? ;)
*
SV: Landgången
« Svar #31 skrivet: 22 februari 2019, 10:14:09 »
Var var det förklarat?
SV: Landgången
« Svar #32 skrivet: 22 februari 2019, 10:18:50 »
Under
Regler information Hjälp

tråden viktigt meddelande...

http://www.landgången.se/index.php?topic=1465.0
SV: Viktigt meddelande till alla medlemmar på Landgången
« Svar #33 skrivet: 22 februari 2019, 10:27:58 »
Edge webläsare?
Jag använder Chrome och upplever inga problem. Även på jobbet har det hänt att inte alla webläsare funkar optimalt med alla applikationer, då får man använda en annan webläsare istället - vi stänger inga applikationer. Och det hör till saken att bara de användare som upplever problem hör av sig. De för vilka allting fungerar har ingen anledning att göra det.

Håller med. Det är case impossible att få alla webbläsare att fungera med allt. Mina sidor tex har rätt så mycket sånt som aldrig har fungerat ordentligt med IE/Edge, om ens alls. Det är bara så och har alltid varit så. Och besökarna har lärt sig det. Dessutom så har Microsoft i stort sett slutat IE/Edge så de kan även därför klassas som farliga och är ännu en orsak till att använda annan läsare.
Håller även med att det är bara de som har problem som hör av sig i sådana här fall för de som inte har problem har ingen anledning till det så mängden respons i sig säger inget, besöksstatistiken typ Google Analytics berättar betydligt mer.
« Senast ändrad: 22 februari 2019, 10:30:06 av weatherc »
SV: Landgången
« Svar #34 skrivet: 22 februari 2019, 15:38:19 »
Hej

Først vil jeg gerne sige TUSIND TAK for det store arbejde, til jer (Kim, Stefan, Jessika och Jonas) der har haft det store arbejde,med at holde Landgången funktionsdygtig. ;D

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg jo altid har haft en fascination for Kim's rejseberettelse, som jeg altid har sat stor pris på, skal lige sige, at der har absolut også været rigtigt mange andre fantastiske indlæg. :D

Jeg er jo ikke på Facebook (Jeg er gammeldags, syntes Facebook er dumt ;D) så kommer absolut til at savne Landgången, og der er jo ikke så mange passionerede færge interesserede i Danmark, at der er et Forum.
"Men den tid de er gået godt, kommer aldrig skidt tilbage" så igen : Mange Tak for denne gang.

God Weekend

Med venlig hilsen
Carl