Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - danneh93

Sidor: 1 [2]
16
Färjor / SV: Hammerodde såld till Stena!
« skrivet: 03 november 2017, 15:14:50  »
Hittade en artikel som sa att de var Stena RoRo som köpt henne, vilket kan innebära att hon hamnar i Stena Lines trafik eller att hon chartras ut till någon annan operatör.

Om hon chartras till Stena Line är det nog tveksamt om hon hamnar på Karlskrona-Gdynia, vill man verkligen ha en Ropax med såpass hög paxkapacitet? Varberg/Halmstad-Grenå är ju en bra idé, men det är ju isf istället för Stena Nautica, eftersom det är tveksamt om satsar på två båtar direkt vid flytten till Halmstad. En lågoddsare skulle kunna vara Nynäshamn-Gdynia, såvida hon inte hamnar runt UK.

17
Färjor / SV: Nyheter om Stena Danica
« skrivet: 18 oktober 2017, 06:56:49  »
Mig veterligen skall Outleten vara kvar, och de skrev ju dessutom att en ny lekavdelning ska byggas för att ersätta den ytan som blev en outlet. Med andra ord är det nog rätt säkert att outleten blir kvar, och istället bygger man ut den nuvarande lekplatsen.

Varvsbesöket var planerat till november från början, men är framflyttat till januari istället.

18
Färjor / SV: Ny Stena linje
« skrivet: 10 oktober 2017, 11:44:10  »
Det kan mycket väl vara så att man satsar på en andra båt rätt rätt snabbt, och då ligger nog inte Caroline Russ särskilt långt borta. Såvida man inte köpt in någon annan båt till dess.

På tal om omstruktureringen, vet vi vilken skuta som gör Stena Scotia sällskap på Rotterdam-Harwich?

19
Färjor / SV: Packat och klart ombord på Rogalin
« skrivet: 03 augusti 2017, 09:18:00  »
Även Stena som har helpolsk besättning på Stena Spirit har ju Bahamas-flagg, så något som skrämmer iväg även färjor från polsk flagg måste det ju vara..

20
Lastfartyg / SV: ACL:s Atlantic Sea
« skrivet: 02 augusti 2017, 04:24:16  »
Även Atlantic Sail låg ju en lång period i Hamburg. Tror hon låg i närmare tre månader, om inte ännu längre...

21
Reseberättelser / SV: Baltic Queen kryssning 2017-06-30
« skrivet: 31 juli 2017, 02:37:51  »
De tar nog också det nationella ID-kortet, står iaf så på Tallinks hemsida.
Svenskar är egentligen rätt ensamma om att tro att körkortet funkar som ID i hela EU... Och även tyskarna (vid en inre gränskontroll) kan fortfarande vara väldigt stränga om man bara har körkortet. haken med körkortet är ju att det inte bevisar medborgarskap (vilket pass och nationellt ID-kort gör)...

22
Färjor / SV: Viking FSTR
« skrivet: 11 juni 2017, 18:35:37  »
Stena Carismas ramper står på en pråm, som finns registrerade i skeppsregistret som Linkspan I och Linkspan II. Ramperna fungerar även som förtöjning, så när hon gick i trafik så användes aldrig trossar för att förtöja henne (utöver på natten möjligtvis). Så det skulle nog vara lätt att flytta hela paketet, men tvekar starkt på att Stena vill sälja henne..

Sidor: 1 [2]