Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Penny

Sidor: [1] 2 3 ... 13
1
Färjor / SV: Tallink beställer nytt fartyg
« skrivet: 27 mars 2019, 18:03:55  »
https://www.sjofart.ax/

Och här kommer länken. Kul att de expanderar. Verkar inte vara några fula Rotorsegel som på Viking Grace.

2
Kryssningsfartyg / SV: Viking Sky evakueras efter maskinprovlem
« skrivet: 25 mars 2019, 17:29:12  »
Jag vet. Men, jag vill se hur aktivt det nya forumet är innan jag själv registrerar mig. Skriver någon ett reportage, ja hur många svar blir det?
Landgången är ju fortfarande öppet, så det är här jag befinner mig just nu. Sedan att allt försvinner spelar ingen roll för mig.

3
Kryssningsfartyg / MSC Meraviglia och Seaside
« skrivet: 24 mars 2019, 17:57:28  »
Är det någon här på forumet som kryssat med MSC Meraviglia eller Seaside?
Tycker att Meraviglia verkar vara fin, kul att de använder sig av promenade konceptet. Seaside fick jag ett bra intryck av i början, men ju mer jag ser på bilder desto mindre wow  känsla får jag.

4
Evenemang / Globetrotters kryssningsmässa 2019
« skrivet: 24 mars 2019, 12:44:33  »
Hej alla Landgångare!

Tänkte fråga om det var någon som var med på Globetrotters kryssningsmässa igår?

Jag  var där och lyssnade på presentationen från Norwegian, MSC, Cunard och Royal Caribbean+Celebrity+Azamara. Alltid trevligt att hålla sig uppdaterad. Även anmält intresse på en kryssning nästa år. Får vi hoppas att den blir av  :) Tyckte dock att det i år var lite för stort och synd att de inte bjöd på fika som de gjort de andra två åren som vi har besökt mässan.

Jag och sambon föredrar Royal och Celebrity när vi kryssar. Reflekterade dock över att Norwegian och Princess har fina långkryssningar. Alltså längre än 7-15 nätter. De har intressanta rutter och destinationer.


5
Kryssningsfartyg / SV: Viking Sky evakueras efter maskinprovlem
« skrivet: 24 mars 2019, 12:36:22  »
Jag håller med Tjärven. Fram tills Landgången har sin sista dag är det här jag kommer att skriva inlägg, samt även dela med mig av Silja Symphony reportaget som jag troligtvis kommer att skriva/lägga ut bilder från på min sida på bilddagboken. Därefter, utifrån hur aktivt det nya forumet är, kommer jag själv att bidra där.

6
Kryssningsfartyg / SV: Ny FB grupp
« skrivet: 18 mars 2019, 17:48:24  »
Hoppas på mer levande trådar, kommentarer på det som skrivs och frågor till den som skriver.

7
Kryssningsfartyg / SV: Costa Smeralda är sjösatt
« skrivet: 18 mars 2019, 17:46:20  »
Tycker inte att hon är speciellt vacker. Formerna faller mig inte riktigt i smaken. Större än övriga fartyg hos Costa, ser ut dom en bjässe.

8
Kryssningsfartyg / Costa Smeralda är sjösatt
« skrivet: 16 mars 2019, 19:51:43  »

9
Kryssningsfartyg / SV: Ny FB grupp
« skrivet: 13 mars 2019, 20:35:01  »
Låter som ett mycket trevligt initiativ  av Holger!  :)

Hoppas på ett aktivt forum med många blandade inlägg och ett kärt återseende med medlemmar härifrån. Är tanken att det ska vara ett gratis medlemskap även på denna sida, med möjlighet att bidra för de som vill?

10
Kryssningsfartyg / SV: Ny FB grupp
« skrivet: 12 mars 2019, 07:04:31  »
Visst är det ett väl etablerat forum. Men som Kim Viktor har nämnt, så har det inte tagit hänsyn till Gdpr tillexempel. För er som har drivkraften och kunskapen att driva ett sjöfartsforum, starta upp en tråd här om vilka utvecklingar medlemmarna vill se på ett nytt forum. Ta med er det och starta upp ett systerforum.

Det skrivs i stort sett ingenting här längre. Kan gå flera dagar innan någon skriver. Tiden har sitt slut även om det är tråkigt.

11
Färjor / Victoria dockning Mars 2019
« skrivet: 11 mars 2019, 16:39:08  »
Victoria är nu på dockning. Någon som vet vad som ska göras?

12
Det känns som att i och med meddelandet högst upp i alla trådar, att Landgången ska stängas, så blev det färre inlägg.

13
Reseberättelser / SV: Planerade resor 2019
« skrivet: 10 mars 2019, 19:23:59  »
Det enda som finns planerat i nuläget för mig, är en kryssning med nyrenoverade CELEBRITY EQUINOX i Oktober. Men vem vet, det hinner säkert dyka upp något mera. :)

//R

Åh, spännande! En mycket fin fartygsklass som jag vill åka med igen. Blir det Karibien?

Bokade om från Oasis mot explorer då priset var så förmånligt att man kan kanske göra två kryssningar unde råret istället för en /TT

Aha vad kul. Ja alltid roligt att prova fler fartyg än ett.

14
Kryssningsfartyg / SV: Ny FB grupp
« skrivet: 10 mars 2019, 19:20:49  »
Till och börja, starta upp ett eget forum först och främst, så det finns något som folk kan spana in. Jag personligen tycker att det blir bra att Landgången får "somna" in och helt andra personer gör något annat.
Men att man ska överlämna databas och adress etc,, tycker jag är helt fel.

Jag som webdev förstår inte varför slänga LG:s kändhet (både bland folk och framför allt sökmotorer) i roskis och börja på ny kula framför allt vad gäller domänen. Sökmotor-data är guld värd i dagens läge, framför allr om man vill köra ekonomiskt. Och har du en aning om hur länge det tar för ex Google att få en ny domän's synbarhet i klass med nuvarande Landgångens?? Svar: år.

Som exempel mina egna sidor på nordicweather.net. Har aldrig destu mer annonserat dem, men nu efter dryga 10 år så räknas sidladdningarna i miljoner per år... Dock, så klart har innehållet en roll det med men det är okcså mycket viktigt att sidan hittas på Goolge & co.

Det är Mpbas forum från början så jag tror mycket väl att han är insatt i detta. Vi får respektera det beslut som finns kring nedläggningen även om det är tråkigt att slutet börjar närma sig. Istället, kan inte du starta upp ett forum och administrera det?

15
Färjor / Strejk finskflaggade fartyg
« skrivet: 01 mars 2019, 15:52:48  »

Sidor: [1] 2 3 ... 13