Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - NT-T2

Sidor: [1]
1
Övrig sjöfart / New Titanic under byggnad
« skrivet: 08 maj 2017, 13:31:42  »
Ja, då kör vi igen då.;)

New Titanic håller på att byggas och de senaste bilderna visar att dubbelbotten verkar klar, tanktaket är lagt och de första skotten börjar resa sig.

https://twitter.com/new_titanic?lang=en

Det ser ut som ett gediget bygge. Det verkar inte finnas någon direkt webcam så denna Twittersida verkar vara det närmaste vi kommer liveuppdateringar. Jag är stark anhängare till projektet eftersom det behövs en representant för det transatlantiska linjefartyget från emigranttiden (Queen Mary och United States representerar en annan era och är ytterst viktiga också men de ersätter inte vikten av något från förkrigstiden s.a.s).

Sedan har vi den digitala replikan på G, d.v.s Titanic - Honor and Glory som håller på att utvecklas. Demoversioner finns ute och ett demo 3 som visar Harland & Wolff samt Titanic dagen innan första provturen är på G. Därför lägger jag in denna lilla trevliga video som visar lite av detta samt optimismen som rådde dagen innan hon lade ut och sedermera seglade till Southampton för slutförberedelser.

https://www.youtube.com/watch?v=0RQQaRFQ9Ak

Sidor: [1]