Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Fredde

Sidor: [1]
1
Kryssningsfartyg / Hur är sviten på Birka nu förtiden?
« skrivet: 11 augusti 2018, 11:26:00  »
Någon som har rest med Birka Stockholm i Svit den senaste tiden? Hur är Sviterna nu förtiden och servicen, håller den bra klass fortfarande?

2
Var inne och kollade för ev boka en kryssning längre fram och fick då se att från den 15 juni ändrar Birka Stockholm sin avgång och ankomster.

"Från den 15 juni har vi nya avgångs- och ankomsttider på våra ordinarie kryssningar.
Fartyget avgår 17.00 och är åter 14.00."

Vad tror ni om dessa nya avgångs och ankomsttider? Själv tycker jag att kl 17.00 som avgångstid förstör för min del som bor i Stockholm och vill åka efter jobbet. Men vi stockholmare kanske inte är målgruppen längre?

Frågade Birka och fick följande svar:

"Hej ! Birkas gäster har efterfrågat mer tid på kvällen när man har det roliga framför sig och mindre på dagen eftersom för många upplevs som en transportsträcka. Vi kommer att ha fler middagssittningar i restaurangerna , vilket betyder större flexibilitet för våra gäster. Vi vill ge våra gäster en trevligare och lugnare start på kryssningen genom att välkomna dem ombord på ett färdigstädat fartyg där det mesta är öppet och man får sin hytt direkt utan att behöva vänta.Bussarna kommer att ankomma och avgå tidigare än förut . På det sättet undviker vi värsta rusningstrafiken vilket gör att det blir enklare för bussarna att ta sig fram och minskad tid på bussen."

Sidor: [1]