SV: Ruffel&båg på Tallink/Silja
« Svar #15 skrivet: 04 december 2017, 09:50:15 »
Citera
Tycker att Siljas reaktion på facebook var ganska öppenhjärtlig och beklagande. Var hittar du detta Pravda-statement?

Beror ju på hur man definierar ett Pravda-statement. För min del är det ett lååååångt inlägg där makten talar utan att ge respons på eventuella motreaktioner. Dessutom är det enligt min uppfattning ingen lämplig kommunikationsstrategi överhuvudtaget att publicera denna typ av långa uttalanden på FB, här skall det vara kort och koncist och är man inte beredd på att svara på följdfrågor- då kan man lika gärna strunta i inlägget. Sociala medier, utan social interaktion?  ::)

Det intressanta med denna soppa är ju också att TS rimligen måste känt till problemen med bokningsbolaget långt tidigare, men trots det valt att förnya kontraktet. Vad stod det nu i DN-artikeln:

Citera
Trots arrangörernas historik skrev kryssningsjätten kontrakt med deras bolag Event on Europe under 2013. Det ersattes 2015 med det nya bolaget Event cruises som även det i praktiken styrs av Wakman och Silfverskiöld. Event cruises avtal med Tallink Silja löpte till april i år. Kort efter att samarbetet påbörjats under 2013 kom klagomål om obetalda fakturor in till Tallink Siljas chefer, från personer som anlitats av Event on Europe, enligt uppgifter till DN. Ändå valde den välrenommerade kryssningsjätten att fortsätta samarbeta med duon i ytterligare fyra år.

Summa summarum - VARFÖR i hela fridens namn valde Tallink/Silja att fortsätta samarbetet med kända bluffmakare? Hade inte det naturliga varit att bryta direkt när man informerats om klagomål om obetalda fakturor?

« Senast ändrad: 04 december 2017, 09:58:16 av trossen »
SV: Ruffel&båg på Tallink/Silja
« Svar #16 skrivet: 04 december 2017, 23:10:31 »