Kopiering av bilder och text
« skrivet: 04 maj 2017, 14:56:54 »
Vi vill på förekommen anledning påminna om att det inte är tillåtet att kopiera bilder rakt av från andras hemsidor och klistra in på Landgången. Dels är det ett brott mot upphovsrätten, dels blir det en onödig belastning på hemsidorna ifråga. Lägg därför istället in en länk till den bild som ni vill visa, naturligtvis med en kompletterande text.

Ibland kan bilderna vara tagna från en hemsida där det är fritt fram att använda bilderna, men det är naturligtvis tidskrävande för oss att kontrollera varje gång. I så fall ska detta klart och tydligt anges i inlägget. Dessutom ska fotografens namn samt länk till hemsidan anges. Observera att detta även gäller Flickr! Det är inte fritt fram att kopiera bilder från Flickr hur som helst och klistra in på Landgången utan angivande av källa och fotograf. Dessutom kan bilder som ligger på Flickr faktiskt vara stulna från andra personers hemsidor.

Är ni osäkra kan ni alltid fråga här på forumet i avdelningen "Regler, information och hjälp" eller kontakta någon av administratörerna via PM eller mail (info@landgangen.se).

Tack för hjälpen!

Besättningen på Landgången.