Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Mattsana

Sidor: [1]
1
Reseberättelser / A Caribbean Adventure
« skrivet: 12 augusti 2017, 18:45:18  »
Nu är det en regnig dag här i Göteborg, med inte så många dagar kvar till ett nytt äventyr till Karibien. Jag sitter här och drömmer mig bort redan nu. Men att göra det på bästa sätt så väljer jag att dela med mig om förrförra årets, för mig enorma resa.

Vi tog bussen till Gardemoen och flög först därifrån till London för flygbyte.Vi ankom sent kvällen innan så några bilder blev det inte. Vi hade lite problem med imigrationen pga vännen skrivit fel passnummer på ESTA ansökan. Men det löste sig 3 timmar senare.


Vi drar runt med vår härliga Camaro SS (Bumblebee) och utforskar Puerto Rico som vi stannar i 3 dagar i.Vi åkte längst kusten så mycket vi kunde tills vi senare kom till Fajardo denna kvällen. Mycket mysig stad.


Vi drog även ut på landet en hel del för att uppleva hjärtat av Puerto Rico.Våra enbart tre hastiga dagar är över och vi ställer Bumblebee för sista gången för att boarda kryssningen.


Bienvenido Aventura del Mar!


Dröjer inte länge tills man hittar sitt rätta jag i kryssningslivet. Det är väl ändå ett fantastiskt liv, inte sant?Oh. Denna vill jag åka!


Dags för att ta en lunch. Måste säga att Windjammer på Adventure är snyggast av alla Voyager/Ultra Voyager. Mysigt lantlig decor!


Christmas comes a tad early for us. Just a tad!Kvällen infaller och den årliga båtparaden för julen drar igång. Inget jag visste om i förväg. Var mycket glad för att få bevittna denna händelse!

Precis som vi avgår glider en julpyntad rackare alldeles intill oss. Det blev ett litet tjut o deras vägnar.


En ny dag gryr och vi står upp tidigt för lite morgonträning (É du go eller? Inte för mig!)Jag står snarare redo för att fånga inseglingen till första stoppet, St Thomas, USVI.


I Del 2 får vi se andra dagen på kryssningen och första stoppet. Hoppas ni hänger med vidare!

2
Fartygsmodeller / SketchUp-tråden
« skrivet: 06 maj 2017, 22:39:18  »
Synd att all material som fanns här nu är borta. Alla de fina bidrag. Men här kan vi börja om med att dela med oss av våra verk och även guider för de som har för att hjälpa andra att komma igång med sitt ritande.


Sidor: [1]